Eng | Hun
Rendszerüzenet
1
2
3
4

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

1. HONNAN TUDHATOM, HOGY MIKOR LESZ A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNY?

Minden soron következő eseméynünkről a honlapunkon vagy a facebook (www.facebook.com/beyourplayer ) oldalunkon tudsz tájékozódniHa regisztrált tag vagy, akkor Hírlevélben mindenről időben értesítünk. Ha nem szeretnél regisztrált tag lenni, de érdekelnek a jövőbeni rendezvényeink, akkor a honlapunk (www.beyourplayer.hu) a jobb alsó sarokban a „Hírlevél feliratkozás” tudsz ezen változtatni. 

2. MEDDIG TUDOK JELENTKEZNI A TORNÁRA?

A torna hetének csütörtökén éjféléjig tudjuk elfogadni a csapatok nevezését. A határidő lejárta után már semmilyen formában nincs módunk elfogadni jelentkezési kérelmeket, figyelembe véve a tornára való előkészületeket.

3. HOGYAN LEHET JELENTKEZNI EGY TORNÁRA?

A honlapunk főoldalán megtalálható „NEVEZÉS” gomb alatt elérhető a soron következő tornára a regisztráció. A megfelelő mezők kitöltése után („NEVEZÉSI FELTÉTELEK”, „JÁTÉKOSOK ÉS CSAPAT REGISZTRÁLÁSA”) és a szabályzat valamint a nyilatkozat elfogadása után a „BENEVEZEM A CSAPATOM” gombra kattintva. Legyetek szívesek ténylegesen elolvasni a „Szabályzatot” és a „Nyilatkozatot” is, ne csak kipipálni.

4. NEM TUDUNK MEGJELENNI A RENDEZVÉNYEN! LE LEHET MONDANI?

Igen, minden következmény nélkül 5 munkanappal a nevezés után még visszamondható a részvétel és visszaigényelhető a nevezési díj. Az 5 munkanap lejárta után is lemondható a rendezvényen való szereplés, azonban ebben az esetben a nevezési díj visszatérítése már nem lehetséges.

5. MIKOR LESZ A SORSOLÁSA AZ AKTUÁLIS TORNÁNAK?

Minden torna kezdete előtt 2 nappal már elérhető a sorsolás a honlapon (www.beyourplayer.hu) „CSOPORTOK” menüpont alatt, de adminisztrátoraink Hírlevélben is kiküldik a csapatkapitányoknak és a Hírlevélre feliratkozott felhasználóknak. De, hogy még nehezebb legyen szem elől téveszteni, így természetesen a facebook oldalunkon is megtalálható lesz (www.facebook.com/beyourplayer

 

KÉRDÉSED VAN?

Ne habozz, keress minket bátran, az info@beyourplayer.hu e-mail címen, a facebookon (www.facebook.com/beyourplayer), valamint az alábbi telefonszámokon:

Herczeg Zsolt : +36/70-4281710

Kácsor Attila: +36/70-3604580

Tóth Endre: +36/30-3949481

 

Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a versenyekről! Ne maradj le!
E-mail címed és a neved megadásával hozzájárulsz, hogy időnként hírlevelet küldjünk a számodra.